home
HOME  » PROGRAMMA 2016
NL |  FR |  ENG

Dit was Theater op de Markt 2016 

De 17de editie van het internationaal openluchttheaterfestival van Theater op de Markt is achter de rug. Van 11 t.e.m. 14 augustus toverde het festival Hasselt om tot één groot podium voor straat-, locatie- en circustheater. Ruim 120 000 bezoekers zakten af naar Hasselt en genoten op bekende en minder bekende plekjes in Hasselt van het beste theater uit binnen-en buitenland.

Nagenieten kan je doen op onze Facebook-, Flicker- en Instagrampagina. Of blader nog eens rustig door het programmaboekje via onderstaande pdf.

Volg Theater op de Markt op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van het komende circustheaterfestival van 27 t.e.m. 30 oktober 2017 in Dommelhof of andere circustheatervoorstellingen in organisatie van Theater op de Markt.

Dit was Theater op de Markt 2015 

De negende editie van het internationaal circustheaterfestival van Theater op de Markt is voorbij. En het was opnieuw fantastisch, met prachtige voorstellingen en bijzonder veel bezoekers in en rond Dommelhof. We bedanken graag alle artiesten, medewerkers voor en achter de schermen, Cultuurcentrum Palethe, Cultuurcentrum De Adelberg, C-mine Cultuurcentrum, subsidiënten, sponsors en natuurlijk alle bezoekers voor deze fantastische editie.

Nagenieten kan op onze facebook- en flickrpagina of blader nog eens door het programmaboekje via onderstaande pdf.

Volg Theater op de Markt op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van het komende herfstfestival van 27 t.e.m. 30 oktober 2017 in Dommelhof of andere circustheatervoorstellingen in organisatie van Theater op de Markt.