Van 3 tot 23 juni werkt Common Ground aan de nieuwe én hun eerste gezamenlijke voorstelling. We mochten hen al eerder ontvangen in Dommelhof om aan deze voorstelling te werken. Nu zijn ze klaar om een toonmoment voor publiek te geven. Ben je benieuwd? Dan ontvangen we je graag op 19 juni om 20.15 uur in Dommelhof! Geef je wel vooraf een seintje: theateropdemarkt@limburg.be of 011 80 50 02?

Common Ground brengt een genereuze circusvoorstelling waarin de artiesten voor mekaar zorgen, elkaar uitdagen en hun grenzen verleggen. In een scenografie van houten kubussen, een Chinese mast en een zwaaiende trapeze brengen de acrobaten van Common Ground de toeschouwers op het puntje van hun stoel én er nét over.

Common Ground is een nieuw circuscollectief van zes professionele artiesten met een internationale reputatie. Elk van hen werkt al jaren succesvol als performer en maker.
Lisa Rinne, Andreas Bartl, Iris Pelz, Christopher Schlunk, Zinzi Oegema en Evertjan Mercier leerden elkaar jaren geleden kennen tijdens hun circusopleiding.
Enkelen van hen waren reeds te zien op Theater op de Markt, o.a. in 2015 bij Cie XY. Zinzi en Everjan waren afgelopen seizoen nog te gast in Palethe met hun duet Memo.

 

PRAKTISCH
Woensdag 19 juni 2019 om 20.15 u.
In Dommelhof, Toekomstlaan 5, BE-3910 Pelt
Gratis, mits inschrijving via theateropdemarkt@limburg.be of 011 80 50 02