Circustent Le P'tit Cirk @Dommelhof

Circustent @Dommelhof

Het Franse circusgezelschap Le P’tit Cirk werkt drie weken lang in het kader van de productiecel van Theater op de Markt aan de nieuwe voorstelling Les Dodos. Als kers op de taart presenteren ze het resultaat van het harde werk tijdens een try-out voor publiek op donderdag 19 oktober – 19.30 u. in de gezellige circustent op het domein van Dommelhof.

Je kent Le P’tit Cirk misschien nog van de voorstelling Hirisinn tijdens Theater op de Markt 2014 in Hasselt. In deze nieuwe voorstelling passeren  alle circustechnieken de revue: main-à-main, acrobatie in de lucht en op de grond, … De artiesten voelen dat ze nog continue bijleren. Ze vermenigvuldigen als het ware hun kunnen door de eigen circusdiscipline te blijven verkennen. Maar ook door hun angsten te overwinnen, en die angsten met een kinderlijke naïviteit en humor te brengen.

 

Le P'tit Cirk - Les Dodos (c) Danielle Le Pierrès (2)

Le P’tit Cirk – Les Dodos (c) Danielle Le Pierrès (2)

De muziek van deze voorstelling is als de adem voor de mens. Van viool tot contrabas, tussendoor de gitaren, … zo veel variaties op de snaren als op het kunnen van de lichamen van de acrobaten. In Les Dodos verdedigen de artiesten met verve hun dromen en delen dit met het publiek, in de warme sfeer van de tent, geniet je van een prachtig gevecht om het bestaan.

Première: 23, 24, 25 november 2017 in de Lannion Carré Magique (22). Maar op 19 oktober al te zien in Dommelhof! Wil je erbij zijn? Geef dan een seintje op +32 11 80 50 02.