Van 20 tot 30 november ontvangt de productiecel van Theater op de Markt het circusduo Zinzi&Evertjan in residentie in Provinciaal Domein Dommelhof. We kennen deze acrobaten van diverse passages op de festivals van Theater op de Markt. Nu werken ze aan de nieuwe voorstelling MEMO, een acrobatische voorstelling over tegenpolen, aantrekkingskracht en vrijheidsdrang. Gespeeld door Zinzi en Evertjan, geregisseerd door Zinzi, geproduceerd door TENT en momenteel in residentie in Dommelhof met steun van Theater op de Markt.

Over MEMO: De levenspaden van Zinzi & Evertjan hebben zich verknoopt. Als duo beleef je zoveel samen dat de grenzen tussen je eigen weg en die van de ander beginnen te vervagen. Je bent samen een eenheid, maar net zo goed elkaars tegenpool. Verbintenis en vrijheidsdrang vechten om voorrang.
‘Ik ben een mens, een individu én een deel van onze samenleving. Ben ik verantwoordelijk voor de keuzes van de ander? Moet ik in actie komen?’ MEMO gaat over het behoud van je eigen identiteit en (on)afhankelijkheid binnen kleine en grotere gehelen.

Kijk hier voor een korte teaser over MEMO: https://vimeo.com/247288846.

Woensdag 29/11 om 19.30 u. spelen ze de allerlaatste try-out in Dommelhof voor de voorstelling in première gaat in Rotterdam. Geef een seintje op +32 11 80 50 02 of theateropdemarkt@limburg.be om een plaatsje te reserveren!