BEREIKBAARHEID

Kom je langs in onze thuisbasis Provinciaal Domein Dommelhof? Dan kan je hier alle informatie vinden.

Theater op de Markt zal plaatsvinden in Dommelhof. We raden we aan om indien mogelijk zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Wie toch met de wagen komt, kan vooraf de parkeermogelijkheden in en rond Pelt bekijken via deze website.  De specifieke locaties van alle voorstellingen kan je vinden onder FESTIVALLOCATIES.

Openbaar vervoer
TREIN:
Je neemt de trein naar het station van Neerpelt.
Er is een rechtstreekse verbinding tussen Antwerpen en Neerpelt. Vanuit Hasselt kan je via een overstap in Mol ook naar Neerpelt sporen.
Het station van Neerpelt is +/- 2 km van Dommelhof verwijderd.
Surf naar de website van de NMBS voor meer details over de uurroosters.

BUS:
Je neemt een bus die het station van Neerpelt of Neerpelt centrum aandoet. Klik hier voor een overzicht van deze lijnen. Aan het station van Neerpelt vertrekken de buslijnen 742, 743, 744, 745 die de haltes ‘sportcentrum’ en ‘Dommelhof’ passeren. Surf naar de routeplanner van De Lijn voor de concrete uren van deze buslijnen.

De wagen
MET DE WAGEN NAAR DOMMELHOF:

Vanuit Antwerpen neem je afrit 23 ‘Geel’ van de E 313. Je volgt de N71 (Ringlaan) via Mol en Lommel. Ter hoogte van Overpelt kom je op de expressweg N74 die je volgt tot de afrit Neerpelt. In Neerpelt sla je af en steek je de rotonde over. Je slaat linksaf bij de splitsing en kiest de eerste straat links. Het Dommelhof ligt dan aan je linkerzijde en is aangegeven met wegwijzers.

Vanuit Brussel-Leuven (E 314) neem je afrit 29 ‘Houthalen-Helchteren, Zonhoven’ richting Eindhoven – Houthalen centrum. Je volgt de N715 richting Eindhoven. In Hechtel volg je de expressweg N74 richting Neerpelt. In Neerpelt sla je af en steek je de rotonde over (N790 – Fabrieksstraat). Je slaat de tweede straat linksaf en kiest vervolgens de eerste straat links. Het Dommelhof ligt dan aan je linkerzijde en is aangegeven met wegwijzers.

Vanuit Eindhoven volg je de A67/E34 richting Antwerpen. Neem afrit 30 (Eersel / Bergeijk) en sla links af richting Eersel. Bij de derde rotonde sla je rechtsaf richting Bergeijk. Bij de volgende rotonde rechtdoor op de Fressevenweg. De volgende rotonde naar rechts richting Hasselt. Je komt in België. Vlak over de kanaalbrug neem je de afrit. Sla links af. Aan de rotonde naar links. Na 1 km links de Farbriekstraat in, na 100 meter terug links de Toekomstlaan in.

Vanuit Aken neem je de A4/E314 richting België. In Nederland volg je de A76/E314 richting België. Na ruim 25 km in België op de E314 neem je afrit 29. Volg daarna naar rechts richting Eindhoven. Je volgt de N715 richting Eindhoven. In Hechtel volg je de expressweg N74 richting Neerpelt. In Neerpelt sla je af en steek je de rotonde over (N790 – Fabrieksstraat). Je slaat de tweede straat linksaf en kiest vervolgens de eerste straat links. Het Dommelhof ligt dan aan je linkerzijde en is aangegeven met wegwijzers.

Er is voldoende parkeergelegenheid aan Provinciaal Domein Dommelhof.

Voor een route op jouw maat surf je naar Mappy.

De fiets of te voet
MET DE FIETS OF TE VOET NAAR DOMMELHOF

Vanuit het station van Neerpelt: Via de Stationstraat kom je in het centrum van Neerpelt. Op het Marktplein volg je de Hoekstraat die aan het kruispunt met de Fabriekstraat verdergaat in de Toekomstlaan. Het Provinciaal Domein Dommelhof ligt 50 meter verderop aan je linkerzijde. De wandeling duurt ongeveer 25 minuten.

Parking

Kom je langs bij Theater op de Markt met de wagen? Op het domein van Dommelhof kan je de wagen parkeren binnen de aangeduide zones. Omwille van ieders veiligheid vragen wij met aandrang de richtlijnen (verbodsborden, verplichte rijrichting) te respecteren! Indien deze richtlijnen niet gerespecteerd worden, is de organisatie genoodzaakt op te treden.

Op het domein zijn volgende parkeerplaatsen:
P1 – Parking Theater: 110 plaatsen
P2 – Parking Sporthal: 143 plaatsen

Soms is het erg druk op het domein van Dommelhof. Dan kan je parkeren in de nabijheid van Dommelhof:
P3 – Parking Vredegerecht: 15 plaatsen
P4 – Parking Syntra: 230 plaatsen 
P5 – Parking Bermstraat: 110 plaatsen

In totaal 608 gratis parkeerplaatsen in de onmiddellijke nabijheid.

Parkeerplan

Overzicht van parkeermogelijkheden rond Dommelhof.