Theater op de Markt zet mee de schouders onder de organisatie van de Aperçus de Cirque –  Circus in zicht -avond in cultuurcentrum Wolubilis in Brussel.

Deze avond staat in het teken van circus over de taalgrenzen heen. Samen met een paar culturele partners uit de Franstalige gemeenschap is gewerkt aan een mooie en feestelijke circusavond met jonge circusgezelschappen  die de circus en – taalgrenzen overstijgen.

Deze avond wil de circussector samenbrengen. Aldus presenteren drie gezelschappen hun nieuwste creaties, in de vorm van een Soirée Composée, voor een professioneel publiek van organisatoren en programmatoren.

Deze gezelschappen zijn:
Stick-Stok door TeaTime Company
Ningunapalabra door Balbàl Cie
MO door KaléïdoscopiK’Cie / Affabulation Cie

TeaTime Company met de voorstelling Stick-Stok kent het publiek van Theater op de Markt ongetwijfeld al van de laatste zomereditie van het festival, afgelopen zomer in Hasselt. Niet meer zeker? Geniet dan nog even na met het filmpje hieronder.

Praktische info

Wanneer: Donderdag 7 februari 2019 – 19.00 u.
Waar: Paul-Henri Spaak Promenade 1, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Tickets:
www.wolubilis.be

De avond geniet de steun van Cultuur-Culture, Cultureel samenwerkingsakkoord van de Vlaamse en Franse Gemeenschap en wordt georganiseerd door cultuurcentrum Wolubilis en La Choutte Diffusion  i.s.m. Theater op de Markt-Dommelhof en Aires Libres.