Jammer genoeg moeten we de speelreeks van de voorstelling L’Absolu van Cie Les Choses de Rien in de unieke silo annuleren. Een maand voor de start van Theater op de Markt 2019 valt ons dit enorm zwaar.

Bezieler en artiest Boris Gibé moest afgelopen weekend met spoed geopereerd worden na een acuut gezondheidsprobleem. Na overleg werd beslist de tien voorstellingen van L’Absolu te annuleren. Boris zal immers na deze ingreep een lange tijd moeten revalideren en het is dus onmogelijk om tijdig fit te zijn om de voorstelling tot een goed einde te brengen.

L’Absolu in de silo zou een artistiek baken én prachtig landmark geweest zijn in het programma van het aankomende festival in Provinciaal Domein Dommelhof.
Een voorstelling die een heuse noodzaak uitschreeuwt binnen het circus, het theater van vandaag.
De teleurstelling is immens groot dat L’Absolu hier niet gedeeld kan worden met het publiek.  Maar wij blijven positief en zeggen ‘nog’ niet, want het team van Theater op de Markt bekijkt met het gezelschap de mogelijkheden voor de presentatie van L’Absolu tijdens een volgende editie van het festival.

Heb je tickets gekocht voor deze voorstelling? Dan sturen we je binnenkort een e-mail.

Heb je andere vragen? Neem dan contact op met theateropdemarkt@limburg.be.