De voorbije festivals nog eens beleven? Klik dan hieronder op de jaargang naar keuze*.

*2015 en ouder under construction

Theater op de Markt 2016

Van 11 TODM16_emailbanner305x161_mercit.e.m. 14 augustus toverde het zomerfestival van Theater op de Markt Hasselt om tot één groot podium voor straat-, locatie- en circustheater. Ruim 120 000 bezoekers zakten af naar Hasselt en genoten op bekende en minder bekende plekjes in Hasselt van het beste theater uit binnen-en buitenland. Wil je het festival herbeleven, opzoeken welke voorstellingen je bezocht hebt of gemist hebt? Blader dan nog eens door HET PROGRAMMABOEKJE van Theater op de Markt 2016.

Nagenieten kan je doen op onze Facebook-, Flicker– en Instagrampagina. Heb je nog leuke beelden? Deel ze met ons via #theateropdemarkt! Tot slot kan je de zomer van Theater op de Markt in Hasselt herbeleven met de aftermovie van het festival.

Theater op de Markt 2017

TODM17_facebookheader_merci (2)Van 27 t.e.m. 30 oktober veranderde Dommelhof in één groot circusdorp. 257 Artiesten uit België en ver daarbuiten gaven vier dagen lang het beste van zichzelf tijdens meer dan 80 voorstellingen. Professionelen van over de hele wereld waren talrijk aanwezig op Theater op de Markt om artiesten te scouten om ze later in eigen land te programmeren.

Wil je het festival herbeleven, opzoeken welke voorstellingen je bezocht hebt of gemist hebt? Blader dan nog eens door HET PROGRAMMABOEKJE van Theater op de Markt 2017. You can download the English program here.

Nagenieten kan je doen op onze Facebook-, Flicker– en Instagrampagina. Heb je nog leuke beelden? Deel ze met ons via #theateropdemarkt! Tot slot kan je de circuseditie van Theater op de Markt in Dommelhof herbeleven met de aftermovie van het festival.