Een geleefd leven. Momenten. Herinneringen. Een kind dat volwassen wordt. Lessen geleerd. Fouten gemaakt. De ene dag val je. De andere vlieg je. Doelstellingen. Verwezenlijkingen. Mislukkingen. Alles op het ritme van de tijd. Als een eindeloze mars. Voor eeuwig en altijd.

'S.O.L.O.' brengt een leven in beeld. Momenten die we samen delen, emoties die we allemaal voelden, gewonnen of gemiste kansen: allemaal zaken die ons maken tot de persoon die we vandaag zijn. Maar elke beslissing, elke mislukking, elke verwezenlijking, elk ogenblik - zelfs omringd door tal van mensen - ervaren we steeds alleen.

'S.O.L.O.' vertelt de ervaringen van gymnast en circusartiest Simon-James Reynolds, vanaf zijn kindertijd tot in de volwassenheid. Hij neemt ons mee langs enkele sleutelmomenten uit zijn leven en brengt met zijn eigen unieke verhaal een universele ode aan ieders leven.

Simon-James Reynolds

Simon-James Reynolds is een in Australië geboren gymnast en circusartiest, die al meer dan vijftien jaar traint op internationaal wedstrijdniveau in turnen, dans en trampolinespringen. Simon-James woont momenteel in België en maakt deel uit van Sur Mesure, een Gents collectief van muzikanten, instrumentenbouwers, houtbewerkers en circusartiesten.

Speeldata
ma 30 okt.
20:30
Locatie
G - OP LOCATIE: CC De Velinx
Dijk 111
3700 Tongeren
Details
Speelduur
50 minuten
Leeftijd
Vanaf 8 jaar
Prijs
€ 12,00
Standaard (online)
€ 13,00
Standaard (balie)
€ 0,00
Begeleiderspas
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk

coproductie On Stage Events, Sur Mesure

met de steun van de Vlaamse gemeenschap, Miramiro, OSE Productions, gemeente Destelbergen, UP – Circus & Performing Arts, Perplx

animaties en video content Bart Tauwenberg (New Solid)

logo en visuals Kristof Van Rentergem (Web Lounge)

fotografie Mike Vanbraeken

meer info