AANGEPASTE UREN 'FA'

Amoukanama is gevraagd voor de sluitingsceremonie van de Olympische spelen! De voorstellingen op zo 11 aug. om 13:30, 16:00 en 20:00 worden hierdoor afgelast. De voorstelling op za 10 aug. om 19:00 gaat wel door aan de Molenpoort.

GEWIJZIGDE LOCATIE: 'FA' (AMOUKANAMA)

Op za 10 aug. verhuist Amoukanama naar de Molenpoort, om op het Dusartplein plaats te maken voor de sportieve voorstelling 'De Cuyper vs. De Cuyper' van Cie Pol & Freddy.

Een groep jongeren gaat op zoek naar een onbekend land, een nieuwe wereld. Gedreven door hoop, volgen deze opgewekte en openhartige individuen een licht aan de horizon.

’FA’ is een zoektocht naar verandering. Een reis die de grenzen tussen Afrika en de westerse wereld kruist. Een ode aan het leven, die tot uiting komt in een energieke en acrobatische dans.

Amoukanama is een Guinees-Belgisch gezelschap dat in Guinee kansarme jongeren opleidt tot professionele acrobaten. Het gezelschap tourde al over de hele wereld en in 2020 schopten ze het tot de halve finale van America’s Got Talent.

Speeldata
za 10 aug.
19:00
Gewijzigd
zo 11 aug.
13:30
Afgelast
zo 11 aug.
16:00
Afgelast
zo 11 aug.
20:00
Afgelast
Locatie
3 - Molenpoort
Molenpoort
3500 Hasselt
Details
Speelduur
35 minuten
Leeftijd
Voor alle leeftijden
Prijs
Gratis
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijk

regisseur & choreograaf Anthony Weiss 

regie-assistent februari 2022 Dolores Calvi 

acrobaten Mamadou Lamarana Bah, Ibrahima Sory Bangoura, Mohamed Bangoura, Balla Moussa Bangoura, Tidjane Bangoura, Ibrahima Sory Camara, Facinet Camara, Alseny Sacko, Panival Soumah, Nathalie Vandenabeele

acrobatische coach Mahmoud Louertani

productie Nathalie Vandenabeele & Danny Keuppens

residenties Centre Jeunesse Kindia, Guinee; Compagnie Isis, Pargny-Filain, France; Ecole Nationale de Cirque Châtellerault, France; The Box Miramiro, Gand, Belgique; CRAC Lomme;

residenties 2022 Espace Périphérique, La Villette Paris; ENCC, Châtellerault; Centre Culturel Franco-Guinéen, Conakry

meer info