NIET ROLSTOELTOEGANKELIJK

In het programmaboekje staat 'The Parcel Project' aangekondigd als rolstoeltoegankelijk. Deze voorstelling is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Onze excuses hiervoor.

“Al die tijd was ik maar één klik van je verwijderd, totdat ik opeens voor je deur stond. Om bij je te komen rolde, gleed, hobbelde en sprong ik van knooppunt naar knooppunt.”

Johannes Belllinkx n Daan Brinkmann The Parcel Project 01 Johannes Bellinkx n Daan Brinkmann web © Johannes Bellinkx & Daan Brinkmann

”Tijdens mijn reizen kwam ik röntgenscanners, snuffelende hondenneuzen of een ruwe behandeling tegen als ik pech had. Soms had ik blauwe plekken. En als ik eindelijk aankom en al het harde werk gedaan is, eindig ik in de papierbak.”

Johannes Bellinkx en Daan Brinkmann stuurden een postpakket de wereld rond, uitgerust met camera’s en microfoons. Met ‘The Parcel Project’ lijkt het alsof je zelf in een postpakket zit. Je wordt ondergedompeld in een indrukwekkende video-installatie die je laat kennismaken met het logistieke doolhof dat onze planeet als een snoeppapiertje bedekt.

Speeldata
do 8 aug.
tijdslots tussen 11:00 en 21:00
vr 9 aug.
tijdslots tussen 11:00 en 21:00
za 10 aug.
tijdslots tussen 11:00 en 21:00
zo 11 aug.
tijdslots tussen 11:00 en 21:00
Locatie
9 - Container @ Dusartplein
Ter hoogte van Congostraat
Kolonel Dusartplein
3500 Hasselt
Details
Speelduur
15 minuten
Drie personen per tijdslot
Leeftijd
Vanaf 12 jaar
Prijs
Gratis mits reservatie
Toegankelijkheid
Niet rolstoeltoegankelijkconcept Johannes Bellinkx & Studio Daan Brinkmann

meer info