AANGEPASTE UREN: 'RIPPLE' (TEATIME COMPANY)

TeaTime Company speelt op do 8 aug. een extra voorstelling om 19:00 en de tweede voorstelling wordt verplaatst van 21:00 naar 22:00.

Op, in, langs en rond een metalen spiraal van maar liefst 5 meter breed en 3 meter hoog, verkent TeaTime Company thema’s als invloed, kracht, flow en frictie. De gigantische spiraal blijkt de ideale setting om de grenzen van hun vaardigheden en creativiteit tot het uiterste te verkennen. 

Terwijl de spiraal eindeloos en ontzagwekkend op het podium rolt, komen drie acrobaten voortdurend voor nieuwe uitdagingen te staan. Telkens opnieuw worden ze gedwongen om te reageren, te anticiperen op de constante beweging van het metaal, dat op sommige momenten lijkt te gehoorzamen en op andere momenten juist zelf afdwingt.

Uniek aan ‘Ripple’ is de dynamiek tussen de artiesten en de spiraal. Een onverwachte beweging van één van hen kan de situatie op elk moment volledig veranderen. De spanning en de verrassing blijven daardoor voortdurend hoog en houden je van begin tot eind op het puntje van je stoel.

Speeldata
do 8 aug.
19:00
Nieuw
do 8 aug.
22:00
Gewijzigd
vr 9 aug.
19:00
vr 9 aug.
22:00
Locatie
6 - Limburgplein
aan Stadhuis 't Scheep
Limburgplein 1
3500 Hasselt
Details
Speelduur
35 minuten
Leeftijd
Vanaf 8 jaar
Prijs
Gratis
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegankelijkconcept TeaTime Company

choreografie & spel Róisín Harten, Bavo De Smedt en Pieter Visser

artistieke support Hannah Rogerson

dramaturgie Lou Cope

sculptuur Willy Cauwelier | La Chose

outside eye & coach Pia Meuthen

muziek Bastian Benjamin

mentor Panama Pictures

productie TeaTime Company

met de steun van Fonds Podiumkunsten, Makersfonds Tilburg, De Nieuwe Vorst, Festival Circolo, Dommelhof & Theater op de Markt

meer info