Artist in Residence: Common Ground

Van 3 tot 23 juni werkt Common Ground in Dommelhof aan de nieuwe én hun eerste gezamenlijke voorstelling. We mochten hen al eerder ontvangen in Dommelhof om aan deze voorstelling te werken. Nu zijn ze klaar om een toonmoment voor publiek te geven. Ben je benieuwd? Dan ontvangen we je graag op 19 juni om 20.15 uur in Dommelhof! Geef je wel vooraf een seintje: theateropdemarkt@limburg.be of 011 80 50 02?

read more

Open call: CircusNext 2019-2021

CircusNext kondigt een nieuwe editie aan! Eerder deze week lanceerde CircusNext met de Open Call for Projects de editie 2019-2021. Nog tot 7 juni kunnen artiesten en gezelschappen uit heel Europa zich aanmelden voor CircusNext 2019-2021. Kortom wie treedt er in de...

read more

Artist in Residence: Compagnie kRaK!

Van 4 tot 7 maart komt Compagnie kRaK! als artiest in residentie van Theater op de Markt werken aan de voorstelling KONTROL. Over KONTROL Dieter werkt samen met ief Gillis aan KONTROL. ief Kennen we van vele passages op Theater op de Markt met zijn...

read more
Organizations in charge of programming can announce their attendance to the 2018 Theater op de Markt festival by contacting Theater op de Markt.

CREATIE EN PRODUCTIE

Op de thuisbasis, het Provinciaal Domein Dommelhof in Neerpelt, kan de productiecel repetitieruimte ter beschikking stellen aan artiesten en productionele, logistieke en financiële ondersteuning bieden tijdens het creatieproces.

RESIDENTIES

Artiesten kunnen in Provinciaal Domein Dommelhof in residentie komen om in een inspirerende omgeving aan hun productie te werken. Vaak geven deze artiesten een toonmoment voor publiek.

ARCHIEF

Theater op de Markt mocht al heel wat gezelschappen uit binnen- en buitenland ontvangen, en heeft gedurende de jaren een bijzonder mooi palmares opgebouwd van artistieke samenwerking en ondersteuning.

Contacteer ons

Pin It on Pinterest

Share This