Ticketverkoop gestart!

Nog geen plannen voor de herfstvakantie? Zin in Rasposo, Circus Ronaldo, Akoreacro en vele andere circusgezelschappen?Volg dan onze egel door het Dommelhofbos en geniet van het aanSTEKELijke programma van Theater op de Markt 2019.Koop nu snel je tickets...

read more

Programma Theater op de Markt 2019 online

Theater op de Markt 2019 gluurt om de hoek, nog een kleine twee maanden en het is zover! Van 25 t.e.m. 28 oktober zakken (inter)nationale circusgezelschappen af naar Dommelhof.Maak alvast je keuze uit het Theater op de Markt 2019 programma.Tot in de...

read more

Artist in Residence: Common Ground

Van 3 tot 23 juni werkt Common Ground in Dommelhof aan de nieuwe én hun eerste gezamenlijke voorstelling. We mochten hen al eerder ontvangen in Dommelhof om aan deze voorstelling te werken. Nu zijn ze klaar om een toonmoment voor publiek te geven. Ben je benieuwd? Dan ontvangen we je graag op 19 juni om 20.15 uur in Dommelhof! Geef je wel vooraf een seintje: theateropdemarkt@limburg.be of 011 80 50 02?

read more

Organizations in charge of programming can announce their attendance to the 2019 Theater op de Markt festival by contacting Theater op de Markt.

CREATIE EN PRODUCTIE

Op de thuisbasis, het Provinciaal Domein Dommelhof in Neerpelt, kan de productiecel repetitieruimte ter beschikking stellen aan artiesten en productionele, logistieke en financiële ondersteuning bieden tijdens het creatieproces.

RESIDENTIES

Artiesten kunnen in Provinciaal Domein Dommelhof in residentie komen om in een inspirerende omgeving aan hun productie te werken. Vaak geven deze artiesten een toonmoment voor publiek.

ARCHIEF

Theater op de Markt mocht al heel wat gezelschappen uit binnen- en buitenland ontvangen, en heeft gedurende de jaren een bijzonder mooi palmares opgebouwd van artistieke samenwerking en ondersteuning.

Contacteer ons

Pin It on Pinterest

Share This