Koop je tickets online via deze website.

Tickets voor de voorstellingen op locatie (CC Palethe, CC De Adelberg & CCHA) zijn te koop vanaf de start van de seizoensverkoop van elk cultureel centrum. Je kan deze tickets kopen via de website van Theater op de Markt en via de websites van de deelnemende culturele centra.

Tickets voor de voorstellingen in Provinciaal Domein Dommelhof worden pas verkocht zodra het volledige programma bekend is. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Theater op de Markt.

Algemene voorwaarden

  • Laat voldoende tijd tussen twee voorstellingen: sommige locaties liggen ver van elkaar, de duur van de voorstellingen is indicatief en kan afwijken, ticketvoorstellingen beginnen stipt op het aangekondigde uur en na aanvang wordt er geen publiek meer toegelaten.
  • Respecteer de leeftijdsaanduidingen die bij elke voorstelling vermeld worden. Bij het niet respecteren van de leeftijdsvoorschriften kan je toegang tot de voorstelling geweigerd worden.
  • Tickets worden niet geruild of terugbetaald. Je kan je tickets zelf proberen door te verkopen via TicketSwap.
  • Voor gratis voorstellingen kan je niet op voorhand reserveren, tenzij anders vermeldt. Soms vinden deze gratis voorstellingen plaats op locaties met beperkte publiekscapaciteit, hier hanteren we de regel ‘vol is vol’ omwille van veiligheidsmaatregelen.
  • Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Deze worden tijdig gecommuniceerd via mail of telefonisch aan betrokken ticketkopers, via onze website, via onze sociale media-kanalen en aan onze infobalie.