We willen iedereen zo goed mogelijk ontvangen bij Theater op de Markt.

Heb je specifieke vragen of behoeften, neem dan contact met ons op via +32 (0)11 80 50 02 of via theateropdemarkt@limburg.be en we helpen je met veel plezier verder. Je bent ook van harte welkom aan onze infobalie in het theatergebouw van Dommelhof. 

Tijdens het festival staan al onze medewerkers voor je klaar om je verder te helpen.

Rolstoelgebruikers

Het merendeel van onze voorstellingen is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Je herkent ze aan het rolstoel-icoon dat vermeld staat bij de voorstelling. Reserveer bij ticketvoorstellingen altijd een rolstoelplaats op voorhand, alleen zo kunnen we een toegankelijke plaats voor je garanderen. Je kan deze zowel online, telefonisch als aan de balie reserveren.

Begeleiderspas

Mensen met een beperking die een Limburgse begeleiderspas bezitten, kunnen gratis een extra ticket aanvragen voor hun begeleider. Je kan deze zowel online, telefonisch als aan de balie reserveren. 

Wil je een Limburgse begeleiderspas aanvragen of wil je er meer over weten? Ga naar www.limburg.be/begeleiderspas of contacteer het infopunt van de Limburgse begeleiderspas via +32 (0)11 23 73 96 of via begeleiderspas@limburg.be